ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

A "STRATÉGA-KORMÁNY" ORMÁNYOS "UKRÁNOKAT" TELEPÍT BE a KILAKOLTATOTT MAGYAR CSALÁDOK INGATLANJAIBA is!!!

2022. március 05. 11:47 - Abrakadabra777

OVi az EBRD DIKTÁTUM (2015. 02. 09.) MIATT ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK KÖZELGŐ HATÁRIDEJE (2022. 06. 06. = 666!!!) VÉGETT LAKOLTATTA/JA KI MAGYAR CSALÁDOK TÍZEZREIT!!!...- HOGY "ISMERETLEN EREDETŰ" UKRAJNÁBÓL ÖZÖNLŐ "MENEKÜLTEKET" TELEPÍTSENEK BE a KIFOSZTOTT CSALÁDOK ELÁRVEREZETT LAKÁSAIBA!!!

A VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE: ORBÁN VIKTOR!!!...- OVi az EBRD DIKTÁTUM (2015. 02. 09.) MIATT DOBATJA UTCÁRA MAGYAR CSALÁDOK TÍZEZREIT!!!...- MIVEL CSAKIS ÍGY TUDJA TELJESÍTENI a BANKOKNAK GARANTÁLT PROFITOT és ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK a HATÁRIDEJÉT (2022. 06. 06. = 666!!!)!!!

490 milliárd fél éves bevétele volt a hitelintézeteknek, így valóban a bankok lettek a járvány haszonélvezői!!!

Ezt alátámasztják a legújabb bevételi adatok, miszerint a hitelintézetek 2021 első félévében 405 milliárd ! forint bevételre tettek szert a magyar nemzet kizsákmányolásából. Ezt megelőző félévekre vonatkozólag pedig átlagosan 300 milliárd forintnyi féléves bevételt produkáltak. Ebből is látszik, hogy a bankok lettek a járvány haszonélvezői, ahogy azt megjósoltuk, bőven átlag felül teljesítettek az utóbbi pár hónapban, mint az azt megelőző évekhez viszonyítva.

Kedves Csoport tagok és Sorstársak!!!

A mai napon új beadványomban az Európai Parlament Állampolgári Jogi és Bel- és Igazságügyi Bizottságához (LIBE) fordultam és panasszal éltem dr. Kozma Ákos az alapvető jogok biztosával szemben, aki az adósok emberi jogainak a megsértésével kapcsolatban ebben az ügyben "nem fog csinálni semmit" - he will not do anything. Az adósok emberi jogainak a súlyos megsértése miatt személyes kapcsolatfelvételt kezdeményeztem, mert Magyarországon kínozzák és megalázzák az adósokat, továbbá a havi jövedelmek végrehajtói elvonásával a megélhetést veszélyeztetik!!! A csoportunk tagjaira és a petíció aláíróinak a nagy számára is hivatkoztam.

- Falus Zsolt Ferenc -

Követeljük a Trócsányi-féle önálló zálogjog törvény hatályon kívül helyezését, amely lehetővé tette, hogy a hírhedt EBRD paktum értelmében 2016-ban, mikor már egyértelmű volt a banki csalás ténye, a bankok engedményezték ezeket sunyi behajtó cégeknek, amiknek a száma megsokszorozódott. Teszik mindezt úgy, hogy mind a mai napig nincs rájuk vonatkozó törvény. Az elváló zálogjog értelmében egyszerűsödött az ingatlanok folyamatos engedményezése, melynek következtében kilakoltatások ezrei folytatódtak le.

AZ MBVK OLDALA 1 FIKTÍV LICITHÁLÓ!!!

KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI BELTERJES CSALÓK ALKOTJÁK MÉG az ún. KÓDNEVEK és/vagy KÓDSZÁMOK ALATT LICITÁLÓKAT IS, AKIK „SZEMÜNK LÁTTÁRA” VÍZIONÁLJÁK az ún. „ÉRDEKLŐDÉST”!!!! - időről-időre, MINTHA LEGITIM ÉRDEKLŐDŐK LENNÉNEK EBBEN a SZÍNLELT az MBVK-nak évente százmilliárdokat fialó VIRTUÁLIS ARANYBÁNYÁBAN!!!

Mivel a Földhivatal felé a Végrehajtó és Közjegyző-maffia tagjainak csak csupán 10.000.-Ft és 6.000.-Ft illeték befizetésével kell igazolni a VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ által hitelesnek titulált ún. „ÁRVERÉSI LICIT” keretein belül, hogy a bennfentes és belterjes licitáló ezt megtette a NAV felé…- minden fiktív százmilliós és milliárdos pénzmosás (a be nem fizetések ellenére!!!) legitimációt nyer!!!...- mintha ki és vagy befizették volna a licitált ingó és vagy ingatlanok ellenértékét…- ezzel tulajdonjogot szerezve felette!!!

KÁSLER ÁRPÁD IGAZSÁGA!!! ...a Kelet-Európai országok közül Magyarországon a legkisebb az elvándorlási hajlandóság, nyugati országokba. Ezért olyan kifosztott légkört kellett teremteni, hogy ez a kivándorlási hajlandóság erőteljesen megnövekedjen. Sikeresen végrehajtották. Másfél millió életerős, képzett magyar munkabíró ember elmenekült az országból nyugatra. Az elöregedő nyugatnak rendkívül nagy szüksége volt erre a munkabíró injekcióra a velejáró minden előnyével együtt. Csak abba gondoljon bele mindenki, hogy másfél millió, tanult, munkaterületén tapasztalatot szerzett erőforrásra úgy tettek szert a nyugati gazdaságok, többnyire olcsóbb bérekért, hogy sem gyereknevelési, sem oktatási, sem más “fel és kinevelő” költséget nem kellett évtizedekig ezekre az emberekre fordítania az adott országnak. Magyarországnak felbecsülhetetlen kára keletkezett ebből adódóan is.

A devizakifosztás, köztörvényes bűncselekményekből, felbecsülhetetlen és anyagiakban nem mérhető tragédiák sorozata sújtotta és sújtja a mai napig az ország egyharmadát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr1917772626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása