ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

ROGÁN ANTAL LAKÁSMAFFIÁJA RABOLJA KI A MAGYAROKAT!!!

2020. július 06. 16:51 - Abrakadabra777

A VALÓDI HALÁLOSZTÓK!!!
ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN (Kemény Gusztáv utca 6. 1042 Budapest ) SZÉKELNEK KORUNK HÓHÉRAI: A VÉGREHAJTÓMAFFIA MILLIÁRDOS NÉPNYÚZÓI (dr. Zoltán Levente, Katona Csaba stb.)!!!
AZ AGYONGYÓGYSZEREZETT FELCSÚTI FÜHRER, MINT A LEGHÍRHEDTEBB E VILÁGI ZSARNOK DEVIZAKUPEC MEGINT A MAGYAROK BŐRÉRE JÁTSZIK!!!
A MÉRTÉKLETES ÉS MEGFONTOLT KÁDÁR JÁNOS VEZETTE MAGYARORSZÁG ÁLLAMADÓSSÁGÁT A RÓZSADOMBI DIKTÁTUM ÓTA (1988); - CIONISTA ÜGYNÖK LÉVÉN!!!... MEGNÉGYSZEREZTE MÍG A MAGYAR FORINT ÉRTÉKÉT A FÉL-HÜLYE MATOLCSYVAL OLYANNYIRA KIVÉREZTETTE, HOGY A MAGYAR RABSZOLGÁK MÁR CSAK 1/10-ét KERESIK AZ EURÓPAI GYARMATTARTÓ ÁLLAMOK DOLGOZÓI BÉRÉNEK!!!...- MIKÖZBEN MINDEN TERMÉSZETI KINCSÜNK, INGÓ ÉS INGATLAN JAVAINK IDEGEN MEGSZÁLLÓK NEVÉRE LETT ÍRATVA!!!
...AZ ALÁBBI LEVÉL TARTALMÁT PEDIG SOHA SE FELEDJÜK, MERT A TETTES ÉS A TETTESEK...- AKIK NYOMORBA DÖNTÖTTÉK ÉS GYARMATTÁ SILÁNYÍTOTTÁK ÉDES HAZÁNKAT!!!...- SOHA DE SOHA!!!...- NEM VOLTAK "ISMERETLENEK"!!!
"A Svájci Jegybank figyelmeztető levele.
Amint elkezdődött a CHF jelzálogkölcsönök terjesztése, egyből érkezett Svájcból figyelmeztetés. Maga a Svájci Jegybank hívta fel a Magyar állam figyelmét arra a tényre, hogy gond van a devizakölcsönökkel. Ennek okán, mint később azt a kúria is megállapította, illetve inkább burkoltan megfogalmazta, nem is kell valós deviza a deviza alapú kölcsönhöz.
De ha ez így van, akkor csak a deviza árfolyamára történő fogadás definíciója a helytálló jogi értelmezés, amit Járai Zsigmond egy parlamenti jegyzőkönyvben le is nyilatkozott."
https://varosikurir.hu/a-fidesz-letett-a-nemzeti-onbecsules-megerositeserol/?fbclid=IwAR0hgPYXlyQ1MsAQCFPvkgAmw7xFKBz9CgmKSnafdQHdGKTpwpNvnL5lW3w
https://www.youtube.com/watch?v=wBg72SM-vkw&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk&t=125s

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr2015985136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babylon777 · https://eszmeletlen.blog.hu 2021.12.12. 12:22:35

A JÓSZÍVŰ KERESZTÉNY VÖLNER PÁL NYILVÁNOS MEGALÁZÁSA UTÁN a ZSIDÓ-MAFFIA ÁTVETTE VÉGLEG a HATALMAT a MAGYARORSZÁGI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS FELETT, HOGY SOLYMOSI ESZTER KIVÉREZTETÉSÉNEK (1882. április 02.) 140-ik EMLÉKÉVÉBEN (2022. április 02.) SE ÍTÉLTETHESSENEK EL a MAGYARORSZÁGOT MEGSZÁLLVA és LEURALVA TARTÓ TALMUDISTA ISTEN és SZŰZLEÁNY-
NA, MI VAN FIDESZNYIKEK?!
MEGINT BEIGAZOLÓDOTT NIKOLA TESLA VILÁGHÍRŰ MONDÁSA MISZERINT: „SOSE BÍZZ MEG 1 ZSIDÓBAN”!!!
MÉGSEM FORDÍTOTT HÁTAT a POLITIKÁNAK a SÚLYPROBLÉMÁKKAL is KÜSZKÖDŐ VÖRÖS TALMUDISTA!!!
KELL ENNÉL ERŐTELJESEBB és DÖBBENETESEBB ÜZENET ORBÁNIA GYARMATI SORBAN LELEDZÉSÉRŐL a MAGYARORSZÁGI ún. "IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS" ZSIDÓK ÁLTALI LEURALÁSÁRÓL, MINT a MAZSIHISZ KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ IDEGENSZÍVŰJÉNEK KINEVEZÉSE?!
Szégyenteljes valóság, hogy 2021-ben is ennyire nyíltan és gátlástalanul tombol6 tovább a zsidó dominancia a Pedofidesz kormányban, mint 2012-ben!!!
Szörnyű, hogy a felcsúti közpénzrabló magyar hazafiak ellenállása nélkül nyomhatta vissza ilyen fontos nemzeti kapcsolatokat is befolyásoló pozícióba a holokausztiparos magyar-gyűlölőt!!!
mazsihisz.hu/accessible/hirek-a-zsido-vilagbol/hirek-lapszemle/repassy-a-metelt-farkincazas-antiszemita-szoveg
orulunkvincent.blog.hu/2012/11/27/a_zsido_kormanytagok_listaja
www.blikk.hu/aktualis/belfold/repassy-robert-allamtitkar-igazsagugy-volt-egyszer-egy-politikus/c9kjbkg
süti beállítások módosítása