ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

AMIÉRT a HAZUG ORBÁN KOMPÁNIÁT NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG ELÉ KELL ÁLLÍTTATNUNK!!!

2022. július 15. 20:19 - Abrakadabra777


ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!!

KÖVETELJÜK a NÉPÍTÉLET AZONNALI VÉGREHAJTÁSÁT!!!

orban_vallomasa.jpg

 

Nem létezik/létezhet érvényben tartva olyan szerződés szolgáltatóval, ami drasztikus áremelést tesz lehetővé, ami veszélyezteti a családok megélhetését, lakhatását és/vagy a fűtés korszerütésre felvett forint milliók nem fizetése miatt az automatikus tulajdoni lapra való rájelentkezését az uzsorás bankoknak!!!!

…vagy ha igen, akkor az ezért a lehetetlen helyzetért felelős személyeket, akik állítólag 15 évre előnyös energetikai szerződést kötöttek Magyarországnak c. népámítással kampányolva nyertek választásokat és ragadták meg a hatalmat…- ki kell végezni nemzetárulásért!!!

 

Nézzük is, hogy Orbán Viktor, alias Győri Gábor cion-bolsevik ügynök miért is távolodik Put-yintól?
Ki volt Izrael miniszterelnöke 2009-2021
Net.anja.hu, meg Naft-Ali Benet 2021-2022 a haszid-szefárd főpáholyból, amihez tartozik Oroszország.

Ki lett Izrael miniszterelnöke?
Ja ír Lapid (Köves) apai és anyai ágon askenáci, de a lényeg liberális askenáci főpáholybeli.

Az USA-ban ki az elnök?
Bide, demokrata, a demokrata párt mögött askenáci főpáholy áll.

Az EU-ban ki van hatalmon?
Németország és Franciaország Nagy-Britannia kiszállása után. Melyik főpáholy van uralmon e két országban és ezzel együtt az EU-ban?
Askenáci főpáholy.

Milyen főpáholy bábja Orbán? - haszid-szefárd, ők juttatták hatalomra 2010-ben.

Milyen főpáholy bábja Giurcean Fleto? - askenáci.
Miért lett nagyarcú Fleto? Hogy már most átvenné a hatalmat?
Mert az USA-ban, Izraelben, EU-ban askenáci főpáholy van. Szxar a helyzet, me ugyibár most az askenácik felé borul a bili.

…és minket 1 megátalkodott zsici vezetésével már megint a vesztesek NATOmfelhője fenyeget!!!

 


Magyarországon „csak” ebben az évben 21%-ot veszített a forint az €-hoz képest, a $-ral szemben is már 20% feletti a veszteség. Ahol a háború van Ukrajnában, a Hrivnya fele ennyit sem veszített értékéből!!! Mi lenne ha EURÓ lenne!? Hát az lenne, hogy nem lehetne az EU-ra,
Brüsszelre fogni azt, hogy rossz a gazdaság tűrőképessége, rossz a megítélésünk, kicsi a bizalom kintről az országunk irányába és nem is dübörög ez az egész annyira, mint azt a TV2-ből sugározzák, vagy ahogyan a Mészáros csatornákból zúdul ránk.
Nem spekulációt kell kiáltani, hanem gatyába kellene szedni ezt az országot és bevonni a politikusbűnözők „stratégiai multijait” a közteherviselésbe min. 50%-os adókkal!!! Úgy viszont nem lehet, hogy a háromszor drágább áramot félárusítják a felcsúti spekuláns ugatására és majd másban a néppel kifizettetik többszörösen, de közben az olvasatlan ember, a TV2-t és köztévét néző és a Mészáros bulvárok címlapján azt láthatjuk öles betűkkel, hogy nálunk fél áron van a gáz és fél áron van az áram (…DE 1/5 ANNYI FIZETÉSÉRT!!!!…- HOGY ÁLLNA MEG a SZÍVED TE FELCSÚTI TOLVAJ!!!).

orban_hazaarulasa_2.jpg
A Lidl, a SPAR, a Tesco, az Auchan és a Penny válaszai alapján vizsgálta meg az infláció hatására átalakuló vásárlási szokásokat a vg.hu.
Az egy évvel korábbi árakhoz képest a több termék is jelentős drágulást mutat: • a margarin 41,4, • a kenyér 37,5, • a sajt 35,4, • a baromfihús 34,3, • a száraztészta 33,3, • a tejtermékek 30,3, • a tojás 29,9, • a péksütemények pedig 27,3 százalékkal kerültek többe, mint tavaly májusban!!!


Tehát maradjunk abban, hogy Ukrajnában ahol háború van, a pénz értéke kis mértékben változott más valutákhoz képest, nálunk ahol dübörög a gazdaság és “stratégiai nyugalom” van, 2-3x annyit romlott a pénzünk “értéke”!!!…- NANÁ, HOGY DIREKT és ROTHSCHILD PARANCSRA!!!

Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!

https://www.youtube.com/watch?v=WvF5RhocLIM&t=3167s

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr1717884039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása