ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

LAUDER = LÓDARÁZS és BILL GATES SZÚRATNÁ "AGYON" a MAGYAROKAT!!!

2021. április 07. 10:22 - Abrakadabra777

LAUDER=LÓDARÁZS, akinek a családját és intézményeit milliárdokkal tömik ki a magyar emberek adóforintjaiból évente úgy, hogy a magyarországi 13 kisebbség közé nem lett felvéve a zsidó...- ez azért önmagáért beszél!

Már csak azért is mivel ez a példa hűen bizonyítja, hogy még 1 ilyen szemtelen és hálátlan faj nincsen…- kerek e világon!

 

 

MESSZIRŐL BŰZLIK, HOGY KIK IRÁNYÍTJÁK EZT AZ ARCÁTLANUL MASZKOLT ŐRÜLETET, hogy mindenhol ugyanazok a szabályozások és kritikák legyenek az intézkedésekkel kapcsolatban annak az esélye kisebb, mint Neked 1 telitalálatos szelvényre az ötös lottón!
Vagy nem csak PARANCSRA MENNEK az állítólagos független államok vezetői és az ún. törvényhozók csatasorban, mint a birkák?
Van egyáltalán valaki önállóan gondolkodni merő ún. ORSZÁGVEZETŐ/ORSZÁGVESZEJTŐ, aki kritikusan ki merne állni, hogy végre valahára már tiszta repülők csapódhassanak az új ikertornyokba a Kabbala számmisztikája szerint?!

A biológiai laboratóriumban ahol a koronavírusokkal kísérleteztek a Galaxo tulajdona. Megdöbbentő, de a Galaxo is a Pfizer tulajdona.

A Pfizer pénzügyeit a Blackrock irányítja, ami nem véletlenül az Open alapítvány (SOROS FUNDATION) pénzügyeit is kezeli, ami a francia AXA-t is hűen szolgálja.

Az AXA-Grouphoz tartozik a német Winterthur, ami mily meglepő a koronavírusokkal kísérletező laboratóriumot építette Wuhanban.

…amit „teljesen véletlenül” a Német Allianz megvett, ami Vanguard részvényes, ugyanakkor a Blackrock részvényese is.

Ami a központi bankokat és a globális befektetési tőke egyharmadát irányítja!...- s nem mellékesen a Microsoft fő részvényese!!!

Tulajdonosa Bill Gates pedig a PFIZER RÉSZVÉNYESE (AMELY „VÁLLALKOZÁS” LÉTREHOZTA a CSODAVAKCINÁT!!! ), és jelenleg a WHO legnagyobb szponzora!!!!

Főként érdekes, hogy az US Blackrock konszern (az általuk kezelt vagyon 6,3 bill. $ főnöklobbistája pedig az a Friedrich Merz, aki jelenleg a CDU frakcióvezetője de jelöltette magát kancellár kandidátnak, Angela Merkel utódjának….

 Vérlázító dolgok ezek!

Tehát oltassa be magát ezeknek a méregkonyháknak a kutyulmányaival az, aki hisz még a Júdások meséjében!!!

 

OLTÁS UTÁN ELHUNYT a SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ ORVOS!

Dr. Gregory Michael 56 éves erős, egészséges ember volt. Szülész főorvosként dolgozott Miami Beachen.

December 18-án oltották be Pfizer vakcinával és 3 nappal később olyan súlyos tünetek jelentkeztek nála, hogy esetében az „orvostudomány” felmondta a szolgálatot!!!
Hiába tettek meg a körülményekhez képest mindent orvoskollégái (2 hétig küzdöttek az életéért!!!) az intenzív osztályon még sem tudták megmenteni!!!
Meghalt.
A Pfizer vakcina sajnos olyan erős eddig nem ismert reakciót váltott ki a szervezetében, hogy teljességgel lehetetlen volt már megmenteni az életét!!!

Felesége Heidi Neckelman közleménye szerint nem sikkadhat el a ránk kényszerített oltás-terror közepette a „gyilkos-igazság” sem!!!...- pláne akkor, ha emberek élete múlik a horribilis hasznot produkáló vakcina gyártók hírhamisításai miatt!!!

Az embereknek tudniuk kell, hogy ez a hamarjában engedélyeztetett vakcina nem mindenkinek jó és hatásos. Sőt! Súlyos mellékhatásokat okozhat és/vagy halált okoz/okozhat!!!
Mentsetek meg minél több életet!!!
Ne hagyjuk a férjem halála hiába való legyen!!!

Igenis jusson el minél több helyre ennek a tragédiának a híre, hogy más ártatlanokkal már ne történhessen meg ugyanez az „értelmetlen halál”!!!
Mentsetek meg minél több életet!!!

A feleség beszámolója facebook oldalán!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157817790183977&id=648648976

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr3516492862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása