ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

2020-ban ESZMÉLNEK A DARWIN MAJMOK IS?!

2020. július 18. 20:03 - Abrakadabra777

KIDURRANT „FÖLD-FÚJTON” ESZMÉLNEK A BEPÖRGETETT DARWIN MAJMOK‼️‼️‼️
KEREK E VILÁGUNK TEREMBURA ALATTI ISTENI TITKÁT most még a hidegvérű hüllő-ember keverékek és azok pontyszemű mutánsai - ama hírhedten ocsmány kinézetű!!! – a szabadkőműves szemiták fedik el, mert amott a Földünk szélén (ama bizonyos fagyott ÓPEREMciás dermedt-tenger; - vagyis a körbe egybefüggő ún. ÜVEGHEGYLÁNC=JÉGFAL!!!) túl további, szintén Isten által teremtett világok vannak!!!
Olyan ősrégi legendákból ismert folytatólagos létformák léteznek a jégláncon túl is, ami más-más tudatállapotban „érzékelhető”, amit az itteni Jézus gyilkos hatalmasságok képtelenek lennének tolerálni, kontrollálni és leuralni, mivel nálunknál jóval fejlettebb teremtmények alkotják közösségeiket!!!
A jéggyűrűn innen lévő lázadó bátor patrióták, mint vértestvéri törzsek és/vagy kolóniák végül könnyen összefoghatnánk a zsigereiben világpusztító talmudista rezsim ellen és atomjaira is cincálhatnák ezt az átkozott földi látszatvilágot!!!...- csak hát az a bizonyos kritikus tömeg…- még mindig nem érett be, hogy összefogjon!!!

Józanul gondolkodó, a napszakok váltakozását nyomon követő természetes emberek év-százezredek óta tudják, hogy a felmelegedésből és a lélegző éterből következtetve csakis egy óvó, védő üvegburok alatt élünk.
Pont úgy, mint egy biztosított terráriumban, ahol a száraz földterületeket az áramot jól vezető sós tengervíz ölel körbe, ami fölött a NAP és a HOLD, mint ANÓD és KATÓD a csillogókkal együtt biztosítják eme világunk 4 elemének (víz, tűz, föld levegő) „akcióiból” és reakcióiból az ÖRÖK KÖRFORGÁST és „LÉTJOGOSULTSÁGOT”!!!

Ennek OKán, ha az emberek is lemásolnák ezt az isteni „perpetuum mobilét” kimeríthetetlen energiával rendelkeznénk, minden ingyen állhatna rendelkezésünkre, ahogyan ez a kezdet kezdetének kezdetén is garantálva volt…- TEREMTŐ STN: JÓ VOLTÁBÓL!!!
Az alapvető jólét és jómód következtében megsokszorozódna a népesség s így az emberek nem kényszerülnének munka rabszolgaságba és az „idő” fogságába.
Megszűnne az agyonhajszoltság, a stressz, a lelki sérülésekből keletkező összes betegség (ami valójában a rendszertelenség és az egyensúly felbomlása!)…- s így aztán a családok újra egymással töltenék = töltődhetnék az idejüket, ami minden alattomos, kapzsi és gyilkos sátáni „rendszer” azonnali végét jelentené itt a Terembura alatt!!!
Na, ezért van az, hogy a nem isteni erők, mint földi szemfényvesztők, a GÉNEZÉS=GENEZIS által létrehívott hibrid egyedek mindenáron elfedni akarják (népek kiirtása és százmilliók halálának árán is!!!) felettünk a kéklő eget és a ragyogó NAP fényét a repülőgépekről szórt Chemtrails-mérgekkel (https://www.youtube.com/watch?v=6VYjiCAwON8)!!!
Az ősrobbanás szétszóródó darabjainak állítólagos gömbbé formálódó kamubolygóit, „véletlenül” több ezerrel forgolódó bolyongó rendszereket kreáló újkori NASA=SA(T)AN reptilian társulat prominensei retardált, abszurd világot eszkábáló agyalágyultakat, döglött hal kézszorítású idegen undormányokat (zsidók!) bíztak meg, mint a média csatornákban tobzódó cion-liberális aktivisták, a szabadkőművesek, az antifasiszták, a gyógyszerezett szektások és számos drogos underground mikroközösségek, hogy bármi áron, akár a nemzetállamokban gondolkodó emberek lemészárlásával, kínzásunkkal, létszámunk kordában tartásával tartsák titokban a FöldAnyánk védelmét biztosító kristály-bura valódi „funkcióját” és eme világunk „mibenlétét”, isteni programját!!!

Ja!...- hogy mennyien lehetnek ezek a jótékony megbízott „jóakarók” a hazugság nagymesterei?
Minden esetre ezek a szemlátomást is ijesztő és csúf biboldók már 32 millióan élősködnek világszerte…- mélyen beleoltva Kerek E Földünk több száz országának nemzettestébe!!!

A fő probléma, hogy 2 külön csoportba kell sorolnunk a társadalmunkat.
Vannak, akik a végsőkig küzdenének a lázadó Földmentők oldalán, és vannak, akik a végsőkig harcolnának a feketére sült cionista balfékek oldalán.
Ide tartoznak a pénzimádók, a bigott vallásosak, az erőszakszervek alkoholistái, a remegő kezű doktorok, a kényszeres gyerekgyűlölő tanárok, a perverz befolyásos személyek, vagyis az olyan pozícióba betonozott egzisztenciális bűnözők, akiket már semmivel nem lehetne meggyőzni a JóIsten alkotta világ igazságáról!!!
Ezek az elvakult, önálló gondolkodásra képtelen irányított zombik, most még 2/3-ad részét képezik az emberiségnek; - de nem vitás, hogy innen szép és lélekemelő győznünk: A JÓISTEN ÁLTAL TEREMTETT VILÁGUNKÉRT!!!
Szerrel és tettel: PáLoS TReND
www.youtube.com/watch?v=ifDApRZoUUY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr4316032634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása