ROTHSCHILD-TERROR & COVID-TALMUDIZMUS

MAGYARORSZÁG ISRAHELL GYARMATA❗️❗️❗️

MAGYAR JÉZUS 2020-ban: BÁTOR NYILAS = Badiny Jós Ferenc ébresztője - PáLoS TReND (HoZSo MiX)

2020. augusztus 25. 17:02 - Abrakadabra777

A NÉPIRTÓ VATIKÁN "BRIGADÉROSA" az ún. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR...- RENDŐRBŰNÖZŐKKEL ÉS A KORRUPT GYÁMÜGGYEL RABOLTATTA EL SZÜLEITŐL ÉDES-GYERMEKÜKET: BOLIVÁR BÁTOR NYILAS-t!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6XT7p... https://www.youtube.com/watch?v=qT6yh..., https://www.youtube.com/watch?v=sLdDe...
#János 8:44 - Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
SZÍVRITMUSODRA HANGOLVA, HOGY FÜLHALLGATÓVAL KÖZEPES HANGERŐN KÉPES LEGYÉL, KÉPES "ÉGEKEN" ÁT UTAZNI #HETEDHÉT VILÁGUNKBAN!!!
KÖROSZTÁSÚ JELZÉS = JÉZUS KRISZTUS! Eléggé magyarul van; - ugye?!
Badiny Jós Ferenc JóIsten adta világhírű ÜDVtörténészünk emlékére; - aki újból életet lehelt a Magyar Szakrális Királyság Kékvérvonalába!
Igen sokan vannak, akik Jézus puszta létezését, azaz „történelmi személy” mivoltát is tagadják. Mások, „Isten fiaként”, azaz a „második isteni személyként” imádják. Megint mások prófétát, tanítót, Isten küldöttét, vallásalapítót, s ki tudja még mi mindent látnak benne. Míg egyesek a valódi kép megismerésére törekszenek, mások szánt szándékkal igyekeznek hamis ismereteket terjeszteni. Mindezek figyelembe vételével, mi az, amit biztosan tudhatunk Jézusról jelen korunkban?
JÉZUS KRISZTUS = KÖROSZTÁSÚ JELZÉS - Eléggé KÉPletes 1 SZERű és MAGYAR?!
https://www.youtube.com/watch?v=xbl9mN23Wao

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebrddiktatum.blog.hu/api/trackback/id/tr316176592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása